SB PERSIENNER

Om oss

1957 grundades SB Persienner som ett av de första leverantörerna i Sverige av persienner. Fram till 1990 hette företaget Sävedalens Bostadspersienner som sedan förenklades till SB Persienner. Med lång branscherfarenhet och egen produktion kan vi leverera service utöver det vanliga. Hos oss arbetar det kunniga tillverkare och montörer för att kunna hjälpa dig med snabba leveranser av kvalitativa produkter.

Idag levererar vi persienner, lamellgardiner och plisségardiner till ca 50 återförsäljare. Till största del är dessa återförsäljare olika glasmästerier samt olika persienn- och markisföretag. Utöver återförsäljare säljer vi även till diverse storföretag som till exempel Skanska, Peab, Ncc, Granova och SBS. Dessutom är vi också ett tillverkningsföretag som självklart säljer till privatpersoner!

 

Över 60 års erfarenhet av kvalitétstänk

För oss är det viktigt att kunna leverera hållbara produkter till våra kunder. Oavsett om det gäller tygval eller modell är vi eftertänksamma vid valet av material till våra produkter. Det gäller både när vi producerar våra egna produkter och de som vi köper in från andra leverantörer.

Vi på SB Persienner kan, utöver kvalitésprodukter, erbjuda väldigt snabba leveranser. Kontaktar du oss med önskemål om att exempelvis beställa plisségardiner, kan vi snabbt komma ut till dig för att mäta och beställa produkt till ditt fönster. Därför kan vi leverera och montera slutprodukten inom 1-2 veckor, beroende på lagerstatus. Detta är något som särskiljer oss mot våra konkurrenter, då de har betydlig längre leveranstid.

Tveka inte att höra av dig, oberoende på vart du befinner dig i Sverige. Våra kunder är utspridda i landet, från Skurup i söder till Östersund i norr!

 

SB Persienner har egen tillverkning

I Göteborg har SB Persienner har egen tillverkning av lamellgardiner, plisségardiner och persienner. Dessa tillverkar vi efter behov, vilket ger dig en möjligheten att göra en prisvärd och snabb affär.

Det är en särskild styrka och fördel att tillhandahålla egen tillverkning. Som kund får du exempelvis en direktkontakt med leverantör som besitter lång branscherfarenhet. Dessutom hjälper vi dig att mäta ut och välja rätt produkt till rätt fönster och förhållanden. Tack vare egen tillverkning kan vi säkerställa hög kvalité på våra egna produkter, och du som kund kan känna dig säker att du får den produkt du önskar.

Sammanfattningsvis erbjuder vi personlig service från första mötet, till att din produkt hänger i fönstret. En del av vårt arbete består av montering av markiser, lamellgardiner, persienner, plisségardiner och rullgardiner. Du kan välja att antingen hämta dina produkter eller få de monterade med ett perfekt slutresultat.

Varumärken

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO