Solskydd Göteborg

solskydd till bra priser!

När komforten i hemmet eller på arbetsplatsen står i centrum, är det viktigt att ha rätt solskydd och idag finns massvis av olika typer solskydd att välja mellan. Exempelvis att kunna skräddarsy ljusinsläppet, få full kontroll över insynen eller kunna framhäva ditt rums karaktär med enkelhet. Vi vet också att effektiva solskydd och snygg design går hand i hand. Därför erbjuder vi våra produkter i en rad olika färger och design för att passa just ditt färgschema och smak.

Att välja rätt solskydd är inte alltid helt enkelt, särskilt idag när valmöjligheterna aldrig varit större. Därför är det tryggt att veta att SB Persienner finns till din hjälp – från idé till färdig montering.

Vi har solskydd som passar dina behov

Sb Persienner har alternativ för olika stilar och behov. Kanske träffar du mitt i prick med våra eleganta lamellgardiner, som ger en trendig prägel på rummet. Eller stämmer allt plötsligt överens med hjälp av våra praktiska och härligt textila mörkläggningsgardiner, alternativt stilrena och flexibla plisségardiner. Kort sagt är möjligheterna oändliga.

Man ska inte kompromissa om något så viktigt som ett bra solskydd. Därför strävar vi alltid efter den självklara kombinationen av hög kvalitet och bra priser på våra solskydd.

Läs mer om våra produkter här!

markiser 8

MARKISER

plissegardiner 1

PLISSEGARDINER

persienner

PERSIENNER

lamellgardiner 3

LAMELLGARDINER

Kontakta oss redan idag och låt dig bli inspirerad!

SB Persienner – Snabbt och tryggt!

SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter en lång branscherfarenhet. Vi eftersträvar alltid snabba och trygga leveranswe av våra produkter, där du som kund står i centrum.

 

Idag har vi runt 50 olika återförsäljare, exempelvis NCC, Skanska och Peab. Ett gott rykte, högkvalitativa produkter och föredömliga priser har gjort att vi har nöjda privatkunder över hela Sverige. Du kan förvänta dig både högklassig kompetens och bra bemötande från våra duktiga montörer samt tillverkare. Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder, därför utför vi noga tester av materialet, säkerheten och hållbarheten. Som kund hos SB Persienner har du massvis av valmöjligheter gällande modeller, färger och storlekar.

För övriga frågor och beställningar av solskydd i Göteborg, är du varmt välkommen att kontakta oss!

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO