Solskydd i Göteborg

Till bra priser

När komforten i hemmet eller på arbetsplatsen står i centrum så får man inte glömma att ha rätt solskydd. Idag finns massvis av olika solskydd att välja på för att du ska kunna skräddarsy ljusinsläppet, få full kontroll över insynen samt kunna framhäva ditt rums karaktär med enkelhet. Vi vet också att effektiva solskydd och snygg design går hand i hand, och därför erbjuder vi våra kunder våra produkter i en rad olika färger och design för att passa just ditt färgschema och smak.

Att välja rätt solskydd är inte alltid helt lätt, särskilt idag när valmöjligheten aldrig varit större. Då kan det vara tryggt att veta att SB Persienner finns till din hjälp; från idé till färdig montering.

Med vår långa branscherfarenhet och våra duktiga montörer och tillverkare är vi säkra på att du ska hitta solskydd som passar just ditt hem. Skriv eller prata med oss redan idag och låt dig bli inspirerad.

Kanske träffar du mitt i prick med våra eleganta lamellgardiner som ju sätter en härligt trendig prägel på rummet, kanske hittar du helt rätt med våra stilrena och flexibla plisségardiner eller så stämmer allt plötsligt överens med hjälp av våra praktiska och härligt textila mörkläggningsgardiner, för att bara nämna några alternativ. Idag är det också allt vanligare med motoriserade solskydd så att du ska kunna maximera komforten.

Man ska inte kompromissa om något så viktigt som ett bra solskydd. Därför strävar vi alltid efter den självklara kombinationen av hög kvalitet och bra priser på våra solskydd.

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför ska du välja SB Persienner?

KONTAKTA OSS

För övriga frågor och beställningar är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

  • Som kund står du alltid i centrum. Därför eftersträvar SB Persienner alltid en så snabb och trygg leverans av våra produkter som möjligt.
  • SB Persienner har levererat högkvalitativa solskydd sedan 1957, då under namnet Sävedalens Bostadspersienner, och besitter därmed en lång branscherfarenhet i Göteborg och Partille.
  • Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns välkända namn så som NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa produkter samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
  • Som kund kan du alltid förvänta dig högklassig kompetens och utmärkt service från våra många duktiga montörer och tillverkare.
  • Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder och vi gör därför noga tester av både materialet, säkerheten och hållbarheten.
  • Som kund hos oss har du också massvis av valmöjligheter gällande både modell, färg, storlek och material. Många av våra produkter kan du dessutom få motoriserade.
SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO