Plisségardiner Partille

Till ett bra pris

Stilfulla solskydd behöver varken vara komplicerade eller dyra. Ett snyggt alternativ som även fungerar utmärkt som insynsskydd är våra praktiska plisségardiner. De passar i nästan alla former av fönster, håller ditt rum svalt om sommaren och skänker dig värme om vintern. Den stora mängd olika färger på tygen som vi kan erbjuda samt dess snygga design gör också plisségardinen i ditt hem till en betydande del av inredningen.

Varför plisségardiner i Partille?

Plisségardiner utgör en optimal kombination av solskydd, avskildhet och design och är ett perfekt alternativ till persienner. De har kommit att bli ett populärt val, särskilt i uterum då du helt kan styra hur mycket ljus och insyn du vill ha. Men plisségardiner passar nästan överallt eftersom de kan tillverkas för olika fönstertyper, såväl trekantiga som halvrunda och kan dessutom monteras i taket. Vi erbjuder en rad olika färger, storlekar och mönster på våra plisségardiner så att du lättare får ditt hem precis som du vill ha det och dessutom till ett utmärkt pris. En annan stor fördel är att plisségardiner inte heller fladdrar upp i ett öppet fönster samt behåller sin elegans i både stängt och öppet läge. Tack vare den smarta värmeavstötningen kan du också enklare kontrollera ditt rums värme. Och som inte det vore nog så är de även smuts- och dammavvisande. Med våra smarta plisségardiner får du därför mycket mer för pengarna än bara ett bra solskydd.

Hur fungerar plisségardiner i Partille?

Plisségardiner är både enkla att montera och hantera. Våra modeller erbjuder dessutom en stor valmöjlighet och du kan själv välja om de ska dras uppifrån och ner, vice versa eller mötas mot mitten. Förutom alla de färger som du har att välja emellan har vi också tyger med en metallisk baksida för att enkelt kunna reflektera bort oönskad värme. Därtill har vi tyger som är alltifrån helt mörkläggande till närmast transparenta. Själva profilerna finns i antingen i lackerad eller  anodiserad aluminium.

Vi kan idag erbjuda över 300 olika högkvalitativa plisségardiner från Sandatex i måtten 20mm och 25mm som dessutom är lätta att rengöra och som inte bleknar med tiden.

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför plisségardiner i Partille från oss?

KONTAKTA OSS

För övriga frågor och beställningar av plisségardiner är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

  • SB Persienner eftersträvar alltid en snabb och trygg leverans av våra plisségardiner och du som kund står alltid i centrum.
  • SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter därmed en lång erfarenhet av plisségardiner i Göteborg och Partille.
  • Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns till exempel NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa produkter samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
  • Som kund kan du alltid förvänta dig högklassig kompetens och bra bemötande från våra duktiga montörer och tillverkare.
SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO