Persienner Partille och Mölndal

Vi säljer, tillverkar och utför montering av persienner

Inget solskydd är mer tidlöst än den klassiska persiennen. Att den är prisvärd, enkel att montera och är mycket effektiv har gjort den till Sveriges i särklass vanligaste solskydd. Vad många kanske inte vet är dock att persienner går att beställa i ett flertal olika material, färger och med en mängd olika tillbehör för att du ska få det exakt som du vill ha det.

Varför persienner i Partille?

Med våra högkvalitativa persienner skapar du de bästa förutsättningarna för ett behagligt inomhusklimat. Persienner är oerhört flexibla solskydd så att du med enkelhet kan skräddarsy ljusinsläppet. Ett hem är ju inte komplett utan rätt solskydd.

SB Persienner har sålt persienner sedan 1957 och med vår långa branscherfarenhet har vi både full koll på vilket alternativ som passar just ditt hem samt är uppdaterade med det senaste inom solskydd. Våra persienner tillverkar vi i vår egen fabrik i Göteborg och därför har vi också full kontroll på tillverkningen. Detta möjliggör att vi kan fortsätta hålla absolut högsta kvalitet på våra persienner och därför håller de sig också i utmärkt skick en lång tid framöver. Vi vet att effektiva solskydd och design är en vinnande kombination. Är du inte helt inställd på de klassiska persiennerna av aluminium kan vi därför erbjuda persienner i olika färger. Dessutom passar våra persienner utmärkt i såväl små, mellanstora som stora fönster. Ett annat alternativ är fasadpersienner. De ger ett mycket bra skydd mot besvärligt solljus och kan avskärma 90% av solvärmen och skapar därmed ett optimalt inomhusklimat i större byggnader så som kontor och sjukhus. Även dessa persienner går att få i flera färger för att matcha fasaden.

Har du några funderingar är du varmt välkommen att skriva eller ringa till oss på SB Persienner. Vi är experter på området och ser till att varje steg blir lyckat när det är dags att uppdatera solskydden hemma eller på din arbetsplats. Vi ställer höga krav på våra montörer och leverantörer så att du som kund ska bli så nöjd med dina persienner som möjligt. Dessutom ser vi alltid till att hålla lägsta möjliga pris!

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför persienner i Partille från oss?

KONTAKTA OSS

Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Hur fungerar våra persienner?

Våra persienner tillverkar vi i vår egna fabrik och med vår höga kvalitet lämpar de sig särskilt bra för de stora temperaturskillnader som vi har i Sverige. Eftersom persienner effektivt stänger ute sol och värme sparar du samtidigt energi, och dessutom fungerar de utmärkt som insynsskydd eftersom du genom vinklingen på lamellerna bestämmer själv hur mycket förbipasserande kan se in och hur mycket du vill se ut.

Montering av persienner i Mölndal och Partille

Persienner kan monteras i taket eller på väggen så att de hänger fritt innanför fönstren eller mellan glasen, det vanligare alternativet. Med mellanglasmontering stannar värmen bättre och livslängden på persiennerna ökar dessutom markant. Idag blir det också allt populärare med motoriserade alternativ för maximal komfort och som man enkelt manövrerar med en trådlös fjärrkontroll.  Att rengöra våra persienner är enkelt. Allt som krävs är en mjuk borste eller en dammvippa som du försiktigt stryker längs lamellerna. Här bör man dock undvika vatten eftersom det finns en risk att lamellerna klibbar ihop samt att linor och stegbanden kan bli smutsiga.

Persienner i Partille – Varför ska du välja SB Persienner?

  • Som kund står du alltid i centrum. Därför eftersträvar SB Persienner alltid en så snabb och trygg leverans av våra persienner som möjligt.
  • SB Persienner har levererat högkvalitativa solskydd sedan 1957, då under namnet Sävedalens Bostadspersienner, och besitter därmed en lång branscherfarenhet i Göteborg och Partille.
  • Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns välkända namn så som NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa produkter samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
  • Som kund kan du alltid förvänta dig högklassig kompetens och utmärkt service från våra många duktiga montörer och tillverkare.
  • Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de persienner vi erbjuder och vi gör därför noga tester av både materialet, säkerheten och hållbarheten.
  • Som kund hos oss har du också massvis av valmöjligheter gällande både modell, färg, storlek och material. Många av våra produkter kan du dessutom få motoriserade.
SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO