Mörkläggningsgardiner Göteborg

Mörkläggningsgardiner i Göteborg till ett bra pris

Med våra mörkläggningsgardiner sover du både mörkt och svalt. De stänger enkelt ute starka solstrålar och hjälper till att dämpa många ljud utifrån tack vare det kraftiga tyget. Dessutom hindrar de på samma gång dina möbler och tavlor från att blekas av solen.

För få timmar sömn är ett folkhälsoproblem, särskilt här i norden. I synnerhet under årets ljusare tider är det viktigt för både barn och vuxna att vi finner ett behagligt mörker och en bekväm svalka eftersom vårt naturliga sömnhormon – melatonin – till största del styrs av just ljuset. Bra mörkläggningsgardiner är därför en riktig investering.

Vi har varit noga med att ta fram mörkläggningsgardiner som håller måttet så att solstrålarna hålls borta så effektivt som möjligt och där färgen och materialet inte förändras efter många års exponering för solljus, för vi förstår att det inte går att kompromissa om en god natts sömn. Mörkläggningsgardiner är dock inte bara en fråga om effektivitet utan också om tycke och smak då mörkläggningsgardiner också ska smälta väl in i den övriga inredningen. Därför erbjuder vi en rad olika färger så att du ska hitta en som passar just ditt sovrum. Vill du ha en helt vit mörkläggningsgardin? Då kan vi glädja dig med att de mörklägger precis lika bra som en svart. Därtill erbjuder vi en mängd olika storlekar på våra mörkläggningsgardiner.

Den vanligaste varianten av mörkläggningsgardiner är den tidlösa rullgardinen. Den är enkel att montera upp och ser elegant ut med sin stilrena karaktär. Vi kan också rekommendera våra plisségardiner med dubbel väv som fungerar precis lika bra för mörkläggning och som ger rummet en härlig textil känsla.

Vi rekommenderar också att man drar för mörkläggningsgardinerna någon timme innan läggdags för att få den perfekta temperaturen i rummet.

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför mörkläggningsgardiner i Göteborg från oss?

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

  • SB Persienner eftersträvar alltid en snabb och trygg leverans av våra produkter och du som kund står alltid i centrum.
  • SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter därmed en lång branscherfarenhet i Göteborg och Partille.
  • Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns till exempel NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa produkter samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
  • Som kund kan du alltid förvänta dig högklassig kompetens och bra bemötande från våra duktiga montörer och tillverkare.
  • Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder och vi gör därför noga tester av både materialet, säkerheten och hållbarheten.
  • Som kund hos oss har du massvis av valmöjligheter gällande både modell, färg och storlek.
SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO