Mörkläggningsgardiner Göteborg

Mörkläggningsgardiner i Göteborg till ett bra pris!

Med våra mörkläggningsgardiner sover du både mörkt och svalt. Tack vare det kraftiga tyger stänger det enkelt ute starka solstrålar och hjälper till att dämpa många ljud utifrån. Dessutom hindrar de att dina möbler och tavlor från att bli blekta av solen.

 

Varför är det viktigt med mörkläggning?

För få timmar sömn är ett folkhälsoproblem, särskilt här i norden. I synnerhet under årets ljusare tider är det viktigt för både barn och vuxna att vi finner ett behagligt mörker och en bekväm svalka. Detta eftersom vårt naturliga sömnhormon, melatonin, till största del styrs av ljuset. Bra mörkläggningsgardiner är därför en riktig investering.

Vi har varit noga med att ta fram mörkläggningsgardiner som håller måttet för att på ett effektivt sätt hålla solstrålarna borta, och där färgen samt materialet inte förändras efter många års exponering för solljus. Detta eftersom att vi förstår att det inte går att kompromissa om en god natts sömn.

Mörkläggningsgardiner är dock inte bara en fråga om effektivitet utan också om tycke och smak, eftersom mörkläggningsgardiner också ska smälta väl in i den övriga inredningen. Därför erbjuder vi en rad olika färger så att du ska hitta en som passar just ditt sovrum. Vill du ha en helt vit mörkläggningsgardin? Då kan vi glädja dig med att de mörklägger precis lika bra som en svart. Därtill erbjuder vi en mängd olika storlekar på våra mörkläggningsgardiner.

Den vanligaste varianten av mörkläggningsgardiner är den tidlösa rullgardinen. Den är enkel att montera upp och ser elegant ut med sin stilrena karaktär. Vi kan också rekommendera våra plisségardiner med dubbel väv som fungerar precis lika bra för mörkläggning, som också ger rummet en härlig textil känsla.

Vi rekommenderar att man drar för mörkläggningsgardinerna någon timme innan läggdags för att få den perfekta temperaturen i rummet.

Läs mer om våra produkter här!

markiser 8

MARKISER

rullgardiner 5

RULLGARDINER

plissegardiner 1

PLISSÉGARDINER

lamellgardiner 3

LAMELLGARDINER

Vi hjälper dig med mörkläggningsgardiner i Göteborg!

SB Persienner – Snabbt och tryggt!

SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter en lång branscherfarenhet. Vi eftersträvar alltid snabba och trygga leveranswe av våra produkter, där du som kund står i centrum.

 

Idag har vi runt 50 olika återförsäljare, exempelvis NCC, Skanska och Peab. Ett gott rykte, högkvalitativa produkter och föredömliga priser har gjort att vi har nöjda privatkunder över hela Sverige. Du kan förvänta dig både högklassig kompetens och bra bemötande från våra duktiga montörer samt tillverkare. Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder, därför utför vi noga tester av materialet, säkerheten och hållbarheten. Som kund hos SB Persienner har du massvis av valmöjligheter gällande modeller, färger och storlekar.

För övriga frågor och beställningar av mörkläggningsgardiner i Göteborg, är du varmt välkommen att kontakta oss!

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO