Markiser Partille och Mölndal

Markiser i Partille till ett bra pris

En bra markis är ett optimalt solskydd för utomhusmiljö och ett klassiskt och enkelt sätt att undvika höga inomhustemperaturer. Detta samtidigt som du skyddar dina möbler och tavlor från att blekas av solens strålar. Våra markiser är enkla att montera upp, är prisvärda och dessutom erbjuder vi en mängd olika färger och stilar för att ditt fönster eller uterum så att du ska hitta den perfekta balansen mellan design och komfort. Det gör att markisen fortfarande är ohotad som det klart populäraste solskyddet för uteplatsen.

Ökad kunskap om material och ny teknik har gjort att vår tids markiser aldrig varit mer effektiva på att hålla solens strålar och värme ute innan den når din fönsteryta. En rätt markis kan nämligen reducera upp till 70% av solvärmen och då ge dig både den där efterlängtade svalkan och skuggan under årets varmare tider samt skydda dig mot solens farliga UV-strålar. Dessutom fungerar terassmarkiser väl som regnskydd eftersom vävarna är vattenavvisade.

Flertalet högkvalitativa markiser i Partille och Mölndal

SB Persienner kan idag erbjuda ett flertal olika varianter av högkvalitativa markiser i Göteborg, Partille och Mölndal, alla med sina fördelar. För dig som till exempel vill ha ett extra rum under sommaren är en elegant terassmarkis ett utmärkt val. Då har du också möjligheten att välja en kulör som smälter bra in på resten av fasaden eller så väljer du en färg som läckert bryter av och framhäver din uteplats. Kanske något mitt emellan? Med terassmarkiser väljer du även om den ska monteras på väggen eller i taket samt om om du vill slippa det manuella vevandet med vår automatiserade modell.

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför markiser i Partille från SB Persienner?

KONTAKTA OSS

Skriv eller prata med oss redan idag och låt dig bli inspirerad av våra kunniga medarbetare.

Då finns också valmöjligheten att ha sol- och vindautomatik vilket innebär att de dras ut när solen skiner starkt och dras in när det kommer kraftigare vindar. Då behöver du inte heller något plåt- eller plasttak. En snygg terassmarkis bidrar starkt till att såväl hemmet som uteserveringen på restaurangen och kaféet mer attraktiv och fulländad. Tillsammans med infravärme gör den uteserveringen till en vinnande kombination.  Förutom terassmarkiser har vi också en klassisk fönstermarkis som ju är perfekt när du vill att inomhustemperaturen ska hållas i schack. Den kan bidra till en lägre energikostnad eftersom den stänger inne värmen under vintern och vice versa under sommaren. Även för dessa har vi ett flertal färger och varianter.

Om man stör sig på en besvärlig sidovind, kan det vara värt att fundera på att montera upp en sidomarkis. Då slipper du både insyn och lågt liggande sol. Sidomarkisen är en enkel montering som kan placeras på de allra flesta ställen på din tomt. En så kallad screenmarkis kan också vara helt rätt för ditt fönster. Den är en utvändig vertikalmarkis som monteras mycket nära fönstret och på så vis tar bort infallande solstrålar utan att du för den skull behöver göra avkall på utsikten.

Persienner i Partille och Mölndal – Snabbt och tryggt!

  • SB Persienner eftersträvar alltid en snabb och trygg leverans av våra produkter och du som kund står alltid i centrum.
  • SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter därmed en lång branscherfarenhet i Göteborg, Partille och Mölndal.
  • Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns till exempel NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa produkter samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
  • Som kund kan du alltid förvänta dig högklassig kompetens och bra bemötande från våra duktiga montörer och tillverkare.
  • Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder och vi gör därför noga tester av både materialet, säkerheten och hållbarheten.
  • Som kund hos oss har du massvis av valmöjligheter gällande både modell, färg och storlek.

För övriga frågor och beställningar av markiser i Göteborg, Partille eller Mölndal är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO