Lamellgardiner Göteborg och Partille

Lamellgardiner är både ett praktiskt val och en snygg inredningsdetalj när det handlar om stora fönster, men de fungerar också utmärkt som rumsavdelning.

Lamellgardiner blir ett allt vanligare alternativ i vardagsrum och uterum som eftersträvar en modern och harmonisk miljö och har länge varit ett populärt val på kontor och konferensrum. Idag är det inte heller en ovanlig syn att se lamellgardinen på hotell och museer. Den skapar en naturlig balans mellan insyn och ljusinsläpp från tak till golv, är prisvärd och enkel att sätta upp. Lamellgardinernas raka, vertikala och stilrena design ger såväl ett avslappnat intryck som ett modernt avtryck, men smälter samtidigt vackert in i rummets övriga atmosfär.

Varför lamellgardiner?

Olika rum kräver olika färgscheman, och olika situationer kräver olika mycket ljus. Därför vet vi att lamellgardiner ofta är ett optimalt val och ett alternativ att räkna med. Oavsett om du vill åt ett svalt och modernt hem med ljusa färger, ett mörkt rum för vila och återhämtning, eller vill använda dig av kulörta färger för att liva upp rummet, gör lamellgardinen en stor del av inredningsjobbet åt dig. Lamellgardiner är inte bara som gjorda för stora fönster och som rumsavdelare; tack vare dess flexibilitet fungerar lamellgardiner också utmärkt i rundade, välvda och lutande fönster (skråfönster), skyddar effektivt mot oönskad insyn och ger dig dessutom möjligheten att dela upp ditt fönster i olika partier, varje parti med sina egna lameller. I ihopdraget läge tar lamellgardiner en mycket liten plats eftersom de staplas lodrätt till en tunn bunt. Vid lutande fönster placeras paketet vid den högsta punkten. En annan stor fördel för många är att lamellgardiner kan förflyttas från höger till vänster eller tvärtom, från mitten och utåt eller vice versa. De skänker också på samma gång en härlig textil känsla i rummet, och gör därmed såväl kontoret som hemmet lite extra hemtrevligt.

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför lamellgardiner i Göteborg från SB Persienner?

KONTAKTA OSS

SB Persienner eftersträvar alltid en snabb och trygg leverans av våra produkter och du som kund står alltid i centrum.

SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter därmed en lång branscherfarenhet i Göteborg och Partille.

Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns till exempel NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa produkter samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
Som kund kan du förvänta dig högklassig kompetens och god service från våra montörer och tillverkare.
För övriga frågor och beställningar av lamellgardiner i Göteborg och Partille är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Hur fungerar lamellgardiner?

Solinsläppet korrigeras enkelt, exempelvis med en dragstång. Genom att vrida den vinklas då lamellerna och genom att dra i den förflyttas de. Man kan även använda sig av lina och kedja och uppnå samma precision. Du väljer själv om lamellgardinen ska monteras i taket eller på väggen. Liksom många andra solskydd blir motoriserade varianter allt vanligare, och lameller är definitivt inget undantag. Allt som krävs är ett vanligt eluttag, sedan sköter ditt finger och  den medföljande fjärrkontrollen resten. Eftersom lamellmotorn placeras bakom skenan, döljs den också bra. Lamellgardiner tillverkas av tyg, aluminium och plast.

Vi erbjuder vävar av utmärkt kvalitet från Sandatex till ett föredömligt pris och säljs i breddmåtten 89mm och 127mm (eftersom 127mm innebär färre lameller så krävs mindre textilåtgång, och i ihopdraget läge blir paketet smalare). De klarar en fönsterbredd på upp till 7 meter och en höjd på upp till 4 meter. Lamellgardiner är också enkla att själv byta ut när du känner för lite förändring och detta samtidigt som du sparar pengar. De många fördelarna och den stora valmöjligheten gör lamellgardiner till ett solklart val för dina större fönsterpartier!

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO