Insynsskydd Göteborg

Med våra smarta insynsskydd för fönster styr du själv över hur mycket förbipasserande kan se in i ditt hem och skapar samtidigt en trygghet och komfort.

Man ska inte kompromissa med friheten att äntligen få komma hem, ta på sig vad man vill och bara ta det lugnt. Då vill man heller inte ha nyfikna grannar och andra förbipasserande som kan se in, därför går det inte att underskatta ett effektivt insynsskydd för fönster som skänker dig den friheten. Ett sådant insynsskydd släpper in lagom mycket ljus i rummet samtidigt som den inte hindrar dig från se ut. Många av våra insynsskydd passar dessutom utmärkt som mörkläggning och då sover du också garanterat svalare och godare, särskilt under årets ljusare tider. Denna mörkläggning kan också vara bra när projektorn ska användas i konferensrummet eller när det är dags för filmvisning. Vill man dock ha ett ljust rum rekommenderar vi transparenta vävar.

Idag finns det flera alternativ när det kommer till insynsskydd för fönster i Göteborg. En klassisk persienn kan fungera utmärkt, men vi kan även tipsa om våra eleganta lamellgardiner som sätter en härligt trendig prägel på rummet eller våra stilrena och flexibla plisségardiner. Lamellgardinernas stora fördel är att de är som gjorda för större fönster och dessutom passar alla typer av fönster, såväl sneda som halvrunda. Plisségardiner har bättre värmereflektionerande egenskaper än persienner, ljusinsläpp samt insyn kan kontrolleras mer och dessutom är de lättare att rengöra. För uteplatsen kan en sidomarkis vara ett effektivt sätt att stänga ute nyfikna blickar, och kan placeras på de allra flesta ställen på din tomt. Då slipper du dessutom den besvärliga sidovinden. Eller varför inte en tidlös rullgardin i en diskret eller en uppiggande färg? Då kan du också välja om du föredrar en ljus tunn väv eller en tät väv som mörklägger ordentligt. Fönsterfilm är förvisso ett billigt alternativ, men då finns å andra sidan inte flexibiliteten på samma sätt. Olika fönster kräver olika sol- och insynsskydd och valet kan ibland verka svårt, men vi är säkra på att du kommer hitta ett insynsskydd som passar just ditt fönster.

KONTAKTA OSS

Våra Produkter

Varför insynsskydd i Göteborg från SB Persienner?

KONTAKTA OSS

Låt oss berätta!

  • Som kund står du alltid i centrum. Därför eftersträvar SB Persienner alltid en så snabb och trygg leverans av våra insynsskydd som möjligt.
  • SB Persienner har levererat högkvalitativa insynsskydd sedan 1957, då under namnet Sävedalens Bostadspersienner, och besitter därmed en lång branscherfarenhet av insynsskydd i Göteborg och Partille.
  • Idag har vi runt 50 olika återförsäljare och bland våra kunder finns välkända namn så som NCC, Skanska och Peab. Vårt goda rykte, våra högkvalitativa insynsskydd samt våra föredömliga priser har gjort att vi idag har nöjda privatkunder över hela Sverige.
  • Som kund kan du alltid förvänta dig högklassig kompetens och utmärkt service från våra många duktiga montörer och tillverkare.
  • Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de insynsskydd vi erbjuder och vi gör därför noga tester av både materialet, säkerheten och hållbarheten.
  • Som kund hos oss har du också massvis av valmöjligheter gällande både modell, färg, storlek och material. Många av våra produkter kan du dessutom få motoriserade.

För övriga frågor och beställningar är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO