Insynsskydd Göteborg

Skapa trygghet och komfort med Insynsskydd i Göteborg!

Man ska inte kompromissa med friheten att äntligen få komma hem, ta på sig vad man vill och bara ta det lugnt. Då vill man heller inte ha nyfikna grannar och andra förbipasserande som kan se in, därför går det inte att underskatta ett effektivt insynsskydd för fönster som skänker dig den friheten.

Ett sådant insynsskydd släpper in lagom mycket ljus i rummet, samtidigt som den inte hindrar dig från se ut. Många av våra insynsskydd passar dessutom utmärkt som mörkläggning, vilket resulterar i att du sover svalare och godare. Särskilt under årets ljusare tider. Denna mörkläggning kan också vara bra när projektorn ska användas i konferensrummet eller när det är dags för filmvisning. Vill man dock ha ett ljust rum rekommenderar vi transparenta vävar.

Vad finns det för olika insynsskydd?

Idag finns det flera alternativ när det kommer till insynsskydd för fönster. Exempelvis en klassisk persienn kan fungera utmärkt. Vi vill även tipsa om våra eleganta lamellgardiner som sätter en härligt trendig prägel på rummet. Lamellgardinernas stora fördel är att de är som gjorda för större fönster och dessutom passar alla typer av fönster, såväl sneda som halvrunda.

Vidare finns även  våra stilrena och flexibla plisségardiner. Dessa har bättre värmereflektionerande egenskaper än persienner, där ljusinsläpp samt insyn kan kontrolleras mer. Dessutom är de enklare att rengöra.

För uteplatsen kan en sidomarkis vara ett effektivt sätt att stänga ute nyfikna blickar, och kan placeras på de allra flesta ställen på din tomt. Då slipper du dessutom den besvärliga sidovinden.

Eller varför inte en tidlös rullgardin i en diskret eller en uppiggande färg? Då kan du också välja om du föredrar en ljus tunn väv eller en tät väv som mörklägger ordentligt. Fönsterfilm är förvisso ett billigt alternativ, men då finns å andra sidan inte flexibiliteten på samma sätt. Olika fönster kräver olika sol- och insynsskydd och valet kan ibland verka svårt, men vi är säkra på att du kommer hitta ett insynsskydd som passar just ditt fönster.

Läs mer om våra produkter här!

markiser 8

MARKISER

rullgardiner 5

RULLGARDINER

plissegardiner 1

PLISSÉGARDINER

lamellgardiner 3

LAMELLGARDINER

Vi hjälper dig med insynsskydd i Göteborg!

SB Persienner – Snabbt och tryggt!

SB Persienner grundades redan 1957 under namnet Sävedalens Bostadspersienner och besitter en lång branscherfarenhet. Vi eftersträvar alltid snabba och trygga leveranswe av våra produkter, där du som kund står i centrum.

Idag har vi runt 50 olika återförsäljare, exempelvis NCC, Skanska och Peab. Ett gott rykte, högkvalitativa produkter och föredömliga priser har gjort att vi har nöjda privatkunder över hela Sverige. Du kan förvänta dig både högklassig kompetens och bra bemötande från våra duktiga montörer samt tillverkare. Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder, därför utför vi noga tester av materialet, säkerheten och hållbarheten. Som kund hos SB Persienner har du massvis av valmöjligheter gällande modeller, färger och storlekar.

För övriga frågor och beställningar av insynsskydd i Göteborg, är du varmt välkommen att kontakta oss!

SKAPAD MED kärlek AV ADWISE MEDIABYRÅ
VI ÄLSKAR WORDPRESS & SEO